Medarbejdere

Direktør, Contract Manager
Karina With
Tlf.: 71 96 01 96
Mail: kw@withcon.dk

Karina With har over 10 års erfaring som contract manager. Hun har stor erfaring med alle aspekter af juraen fra udformning af aftalesedler, forhandling af. Karina har erfaring fra entreprenør, rådgiver og bygherresiden. Netop erfaring fra rådgiverbranchen, medfører et fælles sprog med rådgiverne, som bruges til styring af rådgiver og optimering af processer og projektmateriale igennem byggeprocessen.

 

Konsulent, Projektledelse
Maria Beenfeldt
Tlf.: 71 96 01 92
Mail: mb@withcon.dk

Maria Beenfeldt har over 10 års erfaring som projektleder, med et teknisk fundament som ingeniør. Maria har erfaring med projektledelse på både store og små hoved-, og totalentrepriser. Maria tænker helhedsorienteret, bevarer overblikket, samt evner planlægning og projektgranskning således, at der altid er styr proces, rådgivere og underentreprenører.

 

Konsulent, Prækvalifikationer og tilbud
Nina Bøgelund
Tlf.: 71 96 01 91
Mail: nb@withcon.dk

Nina Bøgelund har over 10 års erfaring i kommunikation og er teamets stærke projektassistent. Nina støtter altid vores projektledere, skaber struktur og håndterer de daglige opgaver som er med til at sikrer projektets fremdrift. Endvidere er Nina ansvarlig for udarbejdelsen af prækvalifikations- og tilbudsmateriale.

 

 

Studentermedhjælper
Manfred Sjö
Tlf.: 44 66 66 77
Mail: ms@withcon.dk

Manfred Sjö han er næsten færdiguddannet cand.merc.jur. med speciale i udbudsret og entrepriseret. Manfred har en bachelor i erhversøkonomi og erhversjura og han formår derfor, at kombinere økonomi med de juridiske aspekter i byggeprocessen.