Withcon – Entreprenørens rådgiver

Vi er specialiseret i at hjælpe entreprenører med, at få gennemført en velkørende byggeproces. Kernen er et grundigt forarbejde, planlægning, risikostyring, overblik, håndtering af rådgivere og ikke mindst styring af processen gennem hele byggeprojektet. 

Withcon tilbyder styrkelse af dit projekt med en bred vifte af kompetencer der fleksibelt kan tilknyttes projektet – hvor der er størst behov. Vores styrke er en procesorienteret tilgang kombineret med stor teknisk og arbejdsmiljømæssig forståelse og holdbare juridiske løsninger.

Vi tror på, at opgaver skal varetages af den stærkeste profil. Det medfører, at vi ved udførelsen af jeres projekt – stiller med, et team således, at vi altid tilfører de relevante spidskompetencer til projektet. Vores mål er, at jeres projekt altid står stærkest.

Som entreprenørrådgiver er vi jeres sparringspartner – og vi hjælper jer gennem byggeprocessen hele vejen i mål. Vi indgår som en integreret del af virksomheden, hvorfor vi altid indarbejder jeres DNA. Med netop en løsnings- og samarbejdsorienteret tilgang til opgaverne skaber vi gode, konstruktive og langvarige relationer.

Withcon er entreprenørens uvildige rådgiver.