TILBUDSPROCESSEN

Udbud – Få succes med din tilbudsgivning

ESPD, procesplan og organisationsbeskrivelser, det er alle tre begreber, du som entreprenør ofte skal forholde dig til hvis du skal til at byde på offentlige udbud.  
Det er her Withcons kvalificerede medarbejdere kan hjælp jer!

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at alle dele af udbudsprocessen, fra at finde mulige udbud/licitationer, til at udforme prækvalifikationer og sidst men ikke mindst koordinering og skrive det egentlige tilbud.

Vi strukturerer og effektiviserer processen, så den er specifikt målrettet jeres virksomhed, med for eksempel grafisk opsatte referencer, anmodningsbrev, ESPD, målrettede CV’er, procesplan – og selvfølgelig har alle dele i afleveringen fået et kvalitetstjek af vores jurist.

Tilbudsprocessen sker i tæt samarbejde med jeres organisation således, at det beskrevne sker på baggrund af jeres virksomheds værdier. Det er jer som skal kunne stå indenfor det beskrevne i tilbuddet efterfølgende.

Ved at flytte udbudsprocessen ud af huset, frigør du ressourcer in house i din virksomhed, til at varetage de opgaver I er bedst til, samtidig med at du har mulighed for at vækste indenfor store offentlige byggerier.

Kontakt Withcon allerede i dag for et uforpligtende tilbud.